• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbankloop.nl

Hoofdsponsor 15 km

Hoofdsponsor 15 km

Met trots kunnen we jullie vertellen dat Vallei Auto Groep hoofdsponsor is geworden van de 15 kilometer loop. Wij willen hen bedanken voor het vertrouwen. Vallei Auto Groep zal ook Business teams inzetten op de verschillende afstanden van De Posbankloop. Gaat jouw bedrijf ook de strijd met hen aan om het snelste bedrijf van Velp en omstreken te worden?

Vallei Auto Groep laat je thuiskomen. Dat is hun belofte – en daar mag je hen dan ook altijd aan houden. Zij staan voor je klaar, ongeacht het doel of de bestemming van je reis. Met hun mobiliteitsoplossingen zorgen zij ervoor dat er altijd een antwoord op jouw mobiliteitsvraagstuk ligt. Op die manier hoef jij je alleen te bekommeren om zaken die er echt toe doen: of dat nu je werk, de voetbalwedstrijd van je dochter of je vakantiebestemming is.  

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de Vallei-regio. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden zij u een volledig dienstenpakket aan.

Theo vanmaanen