• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbankloop.nl

Nieuwe hoofdsponsor

Nieuwe hoofdsponsor

Nieuwe hoofdsponsor

Twee begrippen hebben de sportieve handen ineengeslagen met de Ehrmann Posbankloop. De Posbankloop is natuurlijk al jaren een begrip bij hardlopers. Met een pittige loop over een prachtig mooi parcours over de Posbank. Ehrmann is al jaren een begrip binnen het zuivelsegment en velen wereldwijd genieten dagelijks van een Ehrmann dessert.

De geschiedenis van het zuivelbedrijf Ehrmann gaat al meer dan 100 jaar terug. Sinds 1920 produceren zij voornamelijk portie verpakte ‘toetjes’ die zij inmiddels wereldwijd leveren. Ehrmann is een familiebedrijf in hart en nieren en ondertussen staat de 3e generatie aan het roer. Het hoofdkantoor zit in het Zuid-Duitse Oberschönegg. Hier worden de desserts met veel liefde en aandacht geproduceerd, met als belangrijkste ingrediënt de ‘Allgäuer-melk’.

Enkele jaren terug kwam Ehrmann als eerste op de markt met een ‘High Protein pudding’. Zuivel met extra veel eiwitten, zonder toegevoegde suikers, laag in vet, maar toch heel lekker! De eiwitten ondersteunen bij het opbouwen van spieren en geven langer een verzadigd gevoel. Ideaal om te nuttigen na het hardlopen, wandelen of andere sportieve activiteit.

Inmiddels hebben zij het High Protein concept uitgebreid met yoghurt, mousse, pudding met slagroom en heerlijke romige drankjes. De High Protein drankjes, in drie heerlijke smaakvarianten, zijn buiten de koeling houdbaar en daarom ook zeer geschikt om onderweg mee te nemen.

Ehrmann High Protein: Voor iedereen die bewust bezig is met een gezonde lifestyle, maar daarnaast ook wil genieten!

 

Theo vanmaanen