• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbankloop.nl

Startlocatie

Startlocatie

Startlocatie

FIETS EN OPENBAAR VERVOER
Probeer als het enigszins kan met de fiets of het openbaar vervoer naar Velp te komen. Het NS-station Velp is slechts 1,2 kilometer van de start/finishlocatie.
AUTO
We nemen aan dat jij er alles aan doet om niet met de auto te komen. Velp heeft helaas niet de infrastructuur om duizend auto’s te parkeren en wij als organisatie raden jij met klem af om met de auto te komen. Kom liever op de fiets of met het openbaar vervoer. Vanaf station Velp kun je te voet naar de start. Kom je echter toch met de auto, dan kun je gebruik maken van het parkeren de volgende locaties: – Station Velp (1,2 km wandelen naar start) – De Dumpel – Astrum College – Van Hall Larenstein
BAGAGE
In het startpakket zit een sticker met een nummer dat overeenkomt met je startnummer. Je kunt de sticker plakken aan je tas en vervolgens afgeven bij de garderobe. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor jou persoonlijke bezittingen.
OMKLEDEN
Omkleden kan in Gezondheidscentrum aan de Rozendaalselaan 34 in Velp en in speciaal hiervoor geplaatste omkleedtenten. Naast de tenten kunnen waardevolle spullen worden ingeleverd (bagage-afgifte). Er is geen douchegelegenheid. 

START/FINISH

PARKEREN