• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbankloop.nl

Tijdregistratie

Tijdregistratie

TIJD METING EN CHIP

Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijd- en aankomstmeting. Deelnemers krijgen zowel een bruto- als nettotijd. Voor de klassering in de loop en categorie geldt de brutotijd. De meting vindt plaats via een chiptransponder aan de schoen. De transponder en een tie-rap voor de bevestiging worden gelijktijdig bij het afhalen van het startnummer meegegeven. Bij verlies wordt geen nieuwe chiptransponder geleverd.

De organisatie van de de Posbankloop huurt de chips. We verzoeken je vriendelijk de chip altijd in te leveren, ook als je de wedstrijd niet uit loopt. Bij niet inleveren zijn wij genoodzaakt de kosten van de chip door te berekenen aan de deelnemer. Via je inschrijving heb je de organisatie gemachtigd om € 7,50 te incasseren als jouw chip op 15 oktober 2024 niet is ingeleverd. Meteen na de finish wordt de chiptransponder weer afgenomen. Dit duurt slechts enkele seconden. U kunt de chip op de volgende manieren inleveren of terugbezorgen:

  • Tijdens evenement afgeven aan onze medewerkers bij het finishgebied
  • Opsturen naar Run2day Arnhem, Rijnstraat 70, 6811EZ Arnhem

De organisatie van de Posbankloop en Running Promotion Gelderland streven naar een 100% tijd- en aankomstregistratie. Toch kan het altijd gebeuren dat een chip niet (correct) heeft gewerkt.

Naast de chip worden daarom videobeelden gemaakt van de finish. Zorg ervoor dat het startnummer altijd duidelijk leesbaar is, zodat we je aan de hand van de beelden alsnog een tijd toe kunnen wijzen.

De transponder moet op de juiste wijze bevestigd worden.